2020 recenze Nissan Navara N-Trek Warrior

Nissan představil soupeře s Toyota HiLux Rugged X, Ford Ranger Raptor a HSV Colorado SportsCat.

Nissan Navara N-Trek Warrior je víc než jen těžce vypadající ute, je to znamení časů.

Můžete vidět naši zuřivou chuť k vyzvednutí dvou kabin jen z místa v provozu. Objevuje se však nový trend. Oficiálně jsme vstoupili do éry mega ute.

I když je spravedlivé říkat, že chlapci zvedli odpružení a přidali do hraček bullbars od vynálezu lopaty, rozdíl je nyní v tom, že samotní výrobci automobilů se do hry dostávají.



V uplynulých dvou letech jsme viděli zavedení lokálně upravených utes, připravených pro showroomy, které již mají přidané tvrdé bity.

Toyota HiLux Rugged X, Ford Ranger Raptor a HSV Colorado SportsCat dorazili zdánlivě v okamžicích po sobě.

Nevyvíjeli se navzájem na domácí úkoly (vývoj těchto vozidel trvá roky, ne týdny), bylo to proto, že všichni viděli stejný trend na podlahách v předváděcích místnostech.

Více kupujících než kdy předtím utrácí za tyto těžké nákladní automobily severně od 60 000 dolarů. Ve skutečnosti je to jeden z mála segmentů na trhu, který se potýká s auty, který roste.

Spíše než zákazník nakupující ute jako startovací balíček & # x2019; a poté utratí až 20 000 dolarů za příslušenství, automobilové společnosti se snaží vytvořit vozidla připravená k provozu, aby mohli získat větší část zisku z těchto doplňků.













Nyní máme nového účastníka v těžkém nákladním prostoru, Nissan Navara N-Trek Warrior. Ačkoli většina lidí již začala zkracovat svůj název jednoduše na válečníka Navara

Pravidelná Nissan Navara a její předchůdci jsou již desítky let základem australského trhu s ute, ale poslední generace, která byla v prodeji v roce 2015, měla smíšený úspěch.

Mohlo by se vám také líbit

Recenze 13. července 2019 2019 Recenze Ford Ranger Wildtrak 3,2 L 4x4… Načítání ... Aktualizace před 16 hodinami Video: Porsche a LucasFilm odhalují kolaborativní design lodí Star Wars… Recenze před 2 dny 2020 Recenze BMW X1 sDrive18d… Recenze 16. října 2019 2020 Nissan Navara ST-X ' Recenze řady 4 '… Recenze před 16 hodinami 2019 Lexus ES300h F Sportovní recenze ... Zobrazit více

Kromě téměř každoročních aktualizací, které mají zlepšit přepravní schopnost zadního odpružení Navara, Nissan nyní obrátil svou pozornost na špičku trhu s ute.

S pomocí firmy Premcar byla firma Melbourne v minulosti zodpovědná za Ford Performance Vehicles & # x2013; včetně moderního Falcon GT & # x2013; Nissan konečně vytvořil soupeře s velkými chlapci.

Tento Nissan Navara přijíždí do Melbourne z továrny v Thajsku v továrním stavu, než se dostane k léčbě Warrior.

Nová bullbar, LED světelná lišta, vysokovýkonné a těžké odpružení, nová kola, speciální terénní pneumatiky a nová tažná tyč (pro vyrovnání zvýšení výšky) jsou namontovány v zařízení Melbourne před naložením vozidel do showroomů připravených k natáčení.

Všechny díly mají stejnou pětiletou záruku jako zbytek vozidla, protože byly testovány a vyvinuty místně. Býk je kompatibilní s airbagem.

Vývoj vozidel od nuly obvykle trvá roky, ale Nissan získal náskok tím, že získal místní pomoc.

Tým Premcar přešel z čistého papíru na předváděcí místnost připravenou za 12 měsíců, což Nissanovi umožnilo reagovat na vzkvétající trh na trhu mnohem rychleji, než kdyby čekal na tovární variantu.

Jedná se o podobný vzorec, který přijali Toyota HiLux Rugged X a HSV Colorado SportsCat. V obou případech dorazí tyto utesy do Melbourne & # x2013; také z Thajska, Detroitu v asijsko-tichomořském regionu, jak je známo & # x2013; ve standardní formě před namontováním místně vyvinutých a místně zkonstruovaných částí.

Výjimkou je Ford Ranger Raptor, který přijíždí do Austrálie a je připraven se válet bez nutnosti dalších modů z továrny v Thajsku.

Všichni však mají stejnou filosofii: jsou velké a drzé a přitahují kupující se spoustou peněz.

Je zřejmé, že Nissan plánuje nahradit ztracenou půdu kvůli slabému prodeji běžných modelů Navara. Pokud jde o box, vyšlo to z ceny.

Šestistupňový manuál Nissan Navara Warrior začíná od 62,990 $ za jízdy, zatímco sedmistupňová automatika je za 65,490 $.



















V číslech kol, která jsou o 20 000 $ levnější než průkopník segmentů, stojí Ford Ranger Raptor, který stojí od 84 700 do 87 400 USD za odjezd (ceny se liší, protože se mění státní poplatky).

Nissan Navara Warrior také podhodnocuje HSV Colorado SportsCat o 2 000 až 10 000 $ & # x2013; a zastíní současnou nabídku na Toyota HiLux Rugged X, což je cesta autem 63 999 $.

Standardní výbava, založená na Nissan Navara N-Trek, zahrnuje dvouzónovou klimatizaci a zadní větrací otvory (vzácnost ve třídě ute), senzorové tlačítko se startováním tlačítka, vyhřívaná sportovní sedadla, Apple Car Play a Android Auto, digitální rychloměr a elektrická skládací zrcátka.

Postrádá pokročilou bezpečnost, jako je autonomní nouzové brzdění, radarový tempomat, varování v slepých zónách a výstraha zadního křížového provozu & # x2013; některé nebo všechny z nich jsou k dispozici u nejprodávanějších modelů Toyota HiLux, Ford Ranger a Mitsubishi Triton & # x2013; ale Navara Warrior je jedním z mála v segmentu s 360 stupňovou kamerou.

Přestože Navara udržuje pětileté hodnocení bezpečnosti na základě výsledků testů z roku 2015, nezískala by nejvyšší známky, pokud by byla znovu posouzena podle dnešních přísnějších standardů bez těchto pokročilých bezpečnostních pomůcek.

Tažná kapacita zůstává 3500 kg (stejná jako u HSV Colorado SportsCat), což je více než u automobilu Toyota HiLux Rugged X (3200 kg) a Ford Ranger Raptor (2500 kg).



















Užitečné zatížení však zaznamenalo trochu zásahu díky hmotnosti přidaného příslušenství. Je to stále slušný 724 kg až 730 kg, i když o něco méně než jeho přímí soupeři (viz tabulky specifikací níže).

Rutinní servisní náklady po dobu pěti let jsou vysoké (3066 USD za manuál a 3035 USD za auto), ale online ceny ukazují náklady Toyota HiLux ještě více za stejné období, protože vyžadují rutinní údržbu každých šest měsíců. Jak však ukazuje naše tabulka níže, zatímco Ford Ranger Raptor může být nejdražší na nákup, je to nejlevnější servis.

Na cestě

Mediální náhled Nissanu se konal ve viktoriánských Alpách poblíž Mount Hotham, podél Blue Rag Track, která je otevřená pouze v teplejších měsících roku.

Ve výšce 1600 metrů nad mořem se cítí jako vrchol světa. Nejméně v Austrálii. Bylo by to považováno za kopec v Evropě.

Ale je to vážně členitá země, s nesčetnými vrcholy a žlaby, potokovými přechody a některými téměř nemožnými stoupáními po strmých a kolejových tratích, které lépe vyhovují pro nečistoty.

Naštěstí přídavná světlá výška pomáhá Navara Warrior řešit tyto překážky a terénní pneumatiky pro speciální účely mohou najít větší přilnavost než standardní guma.

Odpružení bylo zvednuto pouze o 15 mm, zbytek nárůstu výšky jízdy, aby bylo dosaženo zlepšené světlé výšky 268 mm, pochází z pneumatik s vyšším profilem.

Terén Cooper Discoverer AT3 (275/70/17) není tak agresivní jako Cooper Zeon LTZ Pro Sports na HSV SportsCat, ale má větší hloubku vzorku než standardní pneumatika Navara.

Pro technicky zaměřeného je hloubka dezénu 12,7 mm Cooper Discoverer AT3 o 5 mm větší než standardní pneumatika Navara, ale stále menší než 14 až 15 mm hloubka dezénu na mnoha blátivých pneumatikách.

17palcové slitiny mají také mírně širší odsazení (15 mm na každé straně), aby vytvořily mírně širší stopu (1600 mm) a větší celkovou stopu.

Úhel přiblížení se zlepšil z 33,2 na 35 stupňů, avšak úhel odletu je mnohem horší než standardní Navara (28,2 až 19 stupňů), protože válečník má nejen tažné zařízení, ale zužuje se dolů, aby kompenzoval vyšší výšku jízdy.



















Mimochodem, celá sestava tažného zařízení je na Warrioru nová; bylo nutné přepracovat tak, aby vyhovoval rezervě v plné velikosti s vyšším profilem pneumatiky.

kia picanto gt turbo

Tlumiče nárazů samy o sobě jsou těžkou záležitostí, aby lépe zvládly trestání v terénu. Tlumicí tyč má průměr o 45% tlustší a samotná tlumicí trubice je o 17% tlustší, což pomáhá udržovat kontrolu nad vnitřními teplotami.

Přední a zadní pružiny byly také přepracovány pro lepší výkon na silnici i v terénu.

Existuje basová deska z nerezové oceli o tloušťce 3 mm (304), což Nissan tvrdí, že je tlustší než bashové desky většiny soupeřů.

Jak je doporučeno v mimořádně terénních situacích, tlak v pneumatikách byl snížen, aby se minimalizovalo riziko propíchnutí a aby se také umožnilo pneumatikám plazit se po skalách.

Zdálo se, že zadní odpružení cívky (proti listovým pružinám pro většinu ute soupeřů) v určitých situacích dává Navarovi lepší kloubové spojení, i když by docházelo ke kolovému kolu ve vzduchu, i když by dojelo z odpružení.

Abychom se dostali přes obzvláště ošklivou sekci, museli jsme zadní uzávěrku diferenciálu zapnout pouze jednou, ale válečník to udělal relativně snadno, když kopnul trošku suti.

Od dvoumotorového 2,3-litrového čtyřválcového dieselového motoru s turbodmychadlem již není výkon, ale ani jeden z jeho soupeřů nedostane mocnou ránu.



















To je proto, že náklady na testování emisí & # x2013; dokonce najít jen několik dalších kilowattů síly & # x2013; stojí miliony dolarů, protože vozidla musí být znovu certifikována.

Motor je stále ochotný a schopný a sedmistupňová automatika je plynulá obsluha, i když někdy může změnit rychlostní stupeň.

Z hlediska síly však není ve stejné lize jako Volkswagen Amarok TDV6 a osmistupňový vůz nebo 2,0litrový dvoumotorový motor Ford Ranger Raptor podpořený 10stupňovou automatikou.

Ve skutečnosti je Warrior o něco pomalejší než standardní Navara kvůli hmotnosti příslušenství a vyšší profil pneumatik efektivně změnil konečný převodový poměr. Nissan považoval jedinečný poměr rozdílu, ale byl vyloučen, protože by to bylo příliš nákladné.

Nissan také zjistil, že většina kupujících si pravděpodobně nevšimne rozdílu, protože stále ještě vykonává svou práci a neztratil žádnou ze svých vlečných kapacit.

Kabina a sportovní sedadla jsou pohodlné, ale volant má stále pouze výškové nastavení, nikoli výšku a dosah, jak někteří soupeři mají.

Měli jsme jen omezený čas na zapečetěných silnicích, ale dost na to, abychom oznámili, že pneumatiky nejsou hlučné, jako mnoho jiných těžkých terénních pneumatik.

Odpružení je pohodlné, i když se cítilo lépe při vyšších rychlostech než při nižších rychlostech. Také dokázal zvládnout hrboly na polních cestách za slušného klipu, přičemž odpružení absorbovalo náraz a rychle se po něm zotavilo.



















Tělo dvojité kabiny má stále klouzání typické pro mnoho utes, ale nejde o kritiku, pouze o pozorování. V mnoha ohledech to jsou náklady na podnikání v takovém vozidle.

Odpružení nemusí být tak plyšové jako Ford Ranger Raptor, ale opět jen málo vozidel je.

Než náš čas ve Warrior skončil, museli jsme v noci vyzkoušet světelnou lištu se 16 LED diodami. Za zmínku stojí, že poskytuje jasnější paprsek asi 50 metrů před vozidlem, spíše než házet světlo dlouhou cestou po silnici. Ale stále to bylo vítané vylepšení.

VÝROK

Nissan Navara Warrior je tím pravým vozidlem za správnou cenu pro kupující, kteří chtějí velkou drzost na relativním rozpočtu.

Jak se válečník Navara srovnává

Nissan Navara N-Trek Warrior

  • Cena: Od $ 62,990 do 65,490 $ drive-away
  • Motor: 2,3-litrový dvouválcový dieselový dieselový čtyřválec
  • Napájení: 140 kW / 450 Nm
  • Přenos: Šestistupňová manuální nebo sedmistupňová automatická
  • Klíčové změny: Vyšší výška jízdy a světlá výška (až 40 mm až 268 mm), širší půdorys a karoserie, zvednuté australské vyladění, jedinečná kola a pneumatiky, ochrana podvozku, těžká bullbar s vysokou nosností, světelná lišta s vysokým světlem, jedinečné tažné zařízení, finální shromáždění v Melbourne.
  • Brzdy: Přední disky, zadní bubny
  • Pneumatiky: Cooper Discoverer AT3 All-Terrain 275/70/17
  • Úhel nájezdu / odjezdu: 35 stupňů / 19 stupňů
  • Hmotnost: 2180 kg (manuálně), 2186 kg (auto)
  • Tažná kapacita: 3500 kg
  • Užitečné zatížení: 730 kg (manuálně), 724 kg (auto)
  • Záruka: 5 let / neomezené kilometry
  • Servisní intervaly: 12 měsíců / 20 000 km
  • Náklady na služby po dobu pěti let: 3066 $ (manuální) 3035 $ (automatický)


















Toyota HiLux Rugged X

  • Cena: 63,990 $ odjet
  • Motor: 2,8-litrový dieselový čtyřválec
  • Napájení: 130 kW / 450 Nm
  • Přenos: Šestistupňová automatika
  • Klíčové změny: Stejné pneumatiky, odpružení a světlá výška jako u standardního HiLux (225 mm), unikátní kola, ochrana podvozku, těžká bullbar a zadní lišta, světelná lišta s vysokým světlem, těžké boční lišty, přední a zadní body pro zotavení, sportovní sportovní bar, šnorchl , finální shromáždění v Melbourne.
  • Brzdy: Přední disky, zadní bubny
  • Pneumatiky: Bridgestone Dueller All-Terrain 265/65/17
  • Úhel nájezdu / odjezdu: 28 stupňů / 21 stupňů
  • Hmotnost: 2252 kg
  • Tažná kapacita: 3200 kg
  • Užitečné zatížení: 748 kg
  • Záruka: 5 let / neomezené kilometry
  • Servisní intervaly: 6 měsíců / 10 000 km
  • Náklady na služby po dobu pěti let: 3422 $

HSV Colorado SportsCat

  • Cena: 64,990 $ na 72,990 $ drive-away
  • Motor: 2,8-litrový dieselový čtyřválec
  • Napájení: 147 kW / 500 Nm
  • Přenos: Šestistupňová manuální nebo šestistupňová automatická
  • Klíčové změny: Vyšší výška jízdy a světlá výška (až 36 mm až 251 mm), širší půdorys a karoserie, zvednuté australské vyladění, zvednutý posilovač brzd (volitelné čtyřpístové třmeny a větší přední disky), unikátní kola a pneumatiky, ochrana podvozku, přední body obnovy , Čelní fasáda HSV, sportovní sedadla HSV, sportovní volant HSV, finální montáž v Melbourne.
  • Brzdy: Přední disky, zadní bubny
  • Pneumatiky: Cooper Zeon LTZ Pro Sports All-Terrain 285/60/18
  • Úhel nájezdu / odjezdu: 32 stupňů / 24 stupňů
  • Hmotnost: 2257 kg (manuálně), 2250 kg (auto)
  • Užitečné zatížení: 893 kg (manuálně) 900 kg (auto)
  • Tažná kapacita: 3500 kg
  • Záruka: 5 let / neomezené kilometry
  • Servisní intervaly: 12 měsíců / 12 000 km
  • Náklady na služby po dobu pěti let: 2155 $ (automatický nebo manuální)


















Ford Ranger Raptor

  • Cena: 84,669 dolarů na 87 397 dolarů za jízdy
  • Motor: Dvoulitrový dvouválcový dieselový motor s turbodmychadlem
  • Napájení: 157 kW / 500 Nm
  • Přenos: 10-rychlostní auto
  • Klíčové změny: Vyšší výška jízdy a světlá výška (až 46 mm až 283 mm), širší půdorys a karoserie, zvednuté australské vyladění, čtyřkolové kotoučové brzdy, unikátní kola a pneumatiky, ochrana podvozku, přední a zadní body obnovy, přední fasáda Raptor, sportovní sedadla , sportovní volanty, vyrobené v Thajsku.
  • Brzdy: Čtyřkolové disky
  • Pneumatiky: BF Goodrich K02 All-Terrain 285/70/17
  • Úhel nájezdu / odjezdu: 32,5 stupňů / 24 stupňů
  • Hmotnost: 2342 kg
  • Užitečné zatížení: 748 kg
  • Tažná kapacita: 2500 kg
  • Záruka: 5 let / neomezené kilometry
  • Servisní intervaly: 12 měsíců / 15 000 km
  • Náklady na služby po dobu pěti let: 1676 $






Číst Další

2019 Recenze Mercedes-AMG E53: Coupe a Cabriolet